S novou sezónou hledáme nové účesy 2015 na denní nošení. Pojďte se podívat na pár nápadů na jednoduché účesy pro každý den.

Účesy 2015 na denné nosenie – praktické a slušivé!

S novou sezónou hľadáme nové účesy 2015 na denné nosenie. Poďte sa pozrieť na pár nápadov na jednoduché účesy pre každý deň.

S novým rokom, alebo často treba len sa začiatkom nového mesiaca alebo týždňa, zatúžime často po zmenách. Dávame si predsavzatia a často sa snažíme samy seba zmeniť. Niekedy sú naše predsavzatia nereálne, iné si s malou pomocou splniť vieme. Trebárs pokiaľ ide o záväzok, že si konečne necháme urobiť účes, ktorý nám bude viac pristať a hlavne, ktorý nás nebude oberať o veľké množstvo času. Pozrite sa na naše nové účesy 2015 pre denné nosenie a splňte si svoje predsavzatia. Napríklad práve medzi týmito účesmi nájdete jednoduchý účes pre každý deň, ktorý hľadáte. Účesy sú z kolekcií kaderníckeho štúdia Headmasters.

Nádherné prirodzené farby a praktické účesy 2015 pre denné nosenie – to je nová kolekcia účesov Blow-dry collection kaderníckeho štúdia Headmasters.
Nádherné prirodzené farby a praktické účesy 2015 pre denné nosenie – to je nová kolekcia účesov Blow-dry collection kaderníckeho štúdia Headmasters.

Účesy 2015 pre denné nosenie – nehľadajte zložité účesy!

Ak hľadáte praktický účes pre denné nosenie, zabudnite predovšetkým na účesy, ktoré nie sú pre váš typ vlasov prirodzené. Vlasy neznásilňujte. Aj keď sa vám na kamarátke či kolegyni nejaký účes páči, pre vás nemusí byť tým pravým. Pozrite sa na celebrity. Tiež nenosia účesy nastylované ako z fotografií kaderníckych salónov. Potrebujete účes, ktorý sa ľahko udržuje, je prirodzený pre váš typ vlasov a samozrejme taký, ktorý vám súčasne pristane. Účesy na denné nosenie sú civilnejšie než tie na reklamných fotografiách.

Vo všeobecnosti sú na údržbu jednoduchšie málinko dlhšie vlasy. Lepšie je zvoliť polodlhý účes, ako krátky, kde musíte viac strážiť každý prameň. Dlhé vlasy tiež nemusia byť nepraktické, ale iba ak sa vám nadmerne nemastia a ak vyzerajú dobre vo svojej prirodzenej podobe. Akonáhle musíte večer líhať v natáčkach, alebo ráno namiesto raňajok žehliť či naopak kulmovať vlasy, radšej ich skráťte na praktickejšiu dĺžku a vhodnejší strih.

Nezabudnite, že vrkoče a drdoly nepatria medzi vhodné účesy na denné nosenie. Dvakrát v týždni, prosím, častejšie ale rozhodne nie. Upínanie vlasom škodí a permanentné napínanie vlasov pri korienkoch, alebo ich zaťažovanie ťažkými sponami, môže viesť k vypadávaniu vlasov a dokonca spôsobiť nevratnú stratu vlasov.

FOTOGALÉRIA: Účesy 2015 na denné nosenie podľa Headmasters

O kolekcii účeso

Kadernícké štúdio: Headmasters

Názov kolekcie účesov: 2015 Blow-Dry Collection

Vlasy: Headmasters Artistic Team / Headmasters

Aké účesy 2015 pre denné nosenie sú teraz v móde?

  1. Dlhým vlasom pristanú prírodné vlny. Rozhodne ich nežehlite.
  2. Hitom sú účesy s cestičkou uprostred. Pristanú aj rovným vlasov.
  3. Neoľutujete však ani s cestičkou na strane.
  4. Skvelou dĺžkou je dĺžka po ramená – skúste vlnitý lob (čiže polodlhé mikádo).
  5. S mierou noste vrkoče, pletené vrkôčiky alebo drdoly – čo je zapletené, to je in.
  6. Dajte dôraz na zdravé vlasy, atraktívnu farbu a krásny lesk vlasov.
  7. Krátke strihy voľte také, aby vedeli rast – nemusíte sa čo tri týždne trápiť tým, že vám váš krátky účes prerástol do nevzhľadnej podoby.
  8. Zamyslite sa nad ofinou, upravovať si ju dokážete aj sama doma a je príjemným spestrením pre účes, ktorý už dlho nosíte. Malá zmena dokáže veľké divy.
FOTOGALÉRIA: Ďalšie účesy pre denné nosenie podľa Headmasters

12...4

Zdroj obrázkov: účesy kaderníckeho štúdia Headmasters