Žiadna veľká extravagancia – len tie najlepšie kolekcie účesov ocenené v najprestížnejšej americkej kaderníckej súťaži NAHA 2014 – pozrite sa!
Žiadna veľká extravagancia – len tie najlepšie kolekcie účesov ocenené v najprestížnejšej americkej kaderníckej súťaži NAHA 2014 – pozrite sa!

Pozrite sa, čo vedia najlepší kaderníci Ameriky!

Žiadna veľká extravagancia – len tie najlepšie kolekcie účesov ocenené v najprestížnejšej americkej kaderníckej súťaži NAHA 2014 – pozrite sa!

Pozrite sa, čo vedia s vlasmi najlepší kaderníci Ameriky. Severoamerickí kaderníci predstavili svoje kolekcie v rámci kaderníckej súťaže NAHA 2014. Na päť najlepších sa teraz môžete pozrieť. Najlepšie kolekcie účesov obsahujú vždy päť modelov. A hneď ako prvú si predstavíme víťaznú kolekciu od Alain Pereque. Medzi ďalších päť najlepších kolekcií účesov sa dostali David Barron, Chrystofer Benson, Anthony Cress a Steven Robertson.

Účesy od najlepších kaderníkov Ameriky roku 2014 (finalisti NAHA 2014 v kategórii Kaderník roka).
Účesy od najlepších kaderníkov Ameriky roku 2014 (finalisti NAHA 2014 v kategórii Kaderník roka).

Najlepšie kolekcie účesov NAHA 2014 – Alain Pereque (víťaz NAHA 2014)

Alain Pereque sa stal kaderníkom roka 2014 za svoju kolekciu účesov, v ktorej ukázal, že to vie so strihom, stylingom aj s farbou. Najlepšia kolekcia účesov NAHA 2014 predstavuje krátke účesy, z ktorých je väčšina nositeľná a tak môžu slúžiť ako príjemná inšpirácia pre zmenu účesu.

Alain Pereque: Saco Salon Drummond, Montreal, QC. Fotograf: John Rawson.

Najlepšia kolekcia účesov NAHA 2014 – David Barron

David Barron predstavil kombinovanú dámsku-pánsku účesovú kolekciu. Kolekcia účesov je určená pre všetky dĺžky vlasov, hrá si so zaujímavou štylizáciou a v jednej kolekcii kaderník ukazuje, že to vie s klasickými nositeľnými účesmi aj s avantgardou.

David Barron: Barron’s London Salon, Atlanta, GA. Fotograf: Jack Eames.

Najlepšia kolekcia účesov NAHA 2014 – Chrystofer Benson

Chrystofer Benson je môj osobný favorit. Prečo si myslím, že práve jeho kolekcia je najlepšia kolekcia účesov tohtoročného ročníka NAHA? Fascinuje ma spojenie účesov a módy. Čiernobiele melíry Benson dokonale zladil s outfitmi. Opäť s čiernobielymi, väčšinou s použitím pruhov, ale tiež bodiek.

Chrystofer Benson: South Weber, UT. Fotograf: Joseph Cartright.

Najlepšia kolekcia účesov NAHA 2014 – Anthony Cress

Svoje účesy s dušou sochy Anthony Cress veľmi podobne tiež prezentoval. Hlava modelky akoby bola posadenou bustou na podstavci. Cress sa hrá s formou, ale jeho účesy modeluje aj hra svetla a tieňa.

Anthony Cress: Studio 4 Salon, Costa Mesa, CA. Fotograf: Chase Stanley.

Najlepšia kolekcia účesov NAHA 2014 – Steven Robertson

Posledným z nominovaných medzi top päť kaderníkov roku 2014 bol Steven Robertson. Ten vytvoril účesy pre platinové blondíny aj karamelové krásky. Stavia na dlhších vlasoch, ktoré sú upravené ako slávnostné. Tak je Steven Robertson tiež prezentuje – so svadobnými šatami. Napriek tomu však nejde o nijako prezdobené účesy, ale skôr o prostovlasé účesy hrajúce sa s tvarom a štruktúrou vlasov.

Steven Robertson: Lunatic Fringe Salon, Salt Lake Cit, UT. Fotograf: Zuzanna Audette.

Zdroj obrázkov: NAHA 2014