Keď vaše žily vyžadujú pozornosť, navštívte cievnu ambulanciu Venasum

V živote sa často stretávame s problémami, ktoré si vyžadujú odbornú starostlivosť, a zdravie našich žíl nie je výnimkou. Slovenské centrum Venasum pomáha každému, kto zápasí s kŕčovými žilami a inými ochoreniami žíl.

Zabudnite na obavy z dlhých hospitalizácií a bolestivých zákrokov. Cievna ambulancia Venasum prináša prístup, kde sa pacienti aj v ordinácii môžu cítiť ako hostia, nie ako čísla v systéme. Metódy liečby v klinike nie sú len o technických inováciách, ale o citlivom prístupe k ľudskému telu aj duši. Kompletné ambulantné zákroky sú samozrejmosťou. Pacienti prichádzajú a odchádzajú v ten istý deň, čo im umožňuje vrátiť sa k svojim denným povinnostiam bez straty cenného času.

Technológie s ľudskou tvárou

Cievna ambulancia Venasum je príkladom toho, ako by mali vyzerať moderné zdravotnícke služby. Pozornosť je venovaná tomu, aby technológie slúžili ľuďom, a nie naopak. Klinika používa metódy, ktoré sú šetrné k telu a nezanechávajú jazvy. Využívanými liečebnými metódami sú skleroterapia, CLaCS, metóda ClariVein, používa sa laser, biologické lepidlo Vena Seal aj ambulantná flebektómia.

Každý pacient aj jeho žily sú unikátne

Tím odborníkov z Venasum, v čele so špecialistom na cievnu medicínu, Dr. Marekom Šumajom, si uvedomuje, že každý človek a každá žila si vyžaduje osobitú pozornosť. Preto si v klinike zakladajú na individuálnom prístupe ku každému pacientovi a neexistuje nič ako jednotný liečebný plán. Každý liečebný postup je priamo šitý na mieru konkrétnemu pacientovi.

Vzdelávanie ako súčasť liečby

Vo Venasum kladú dôraz aj na edukáciu. Pacienti sa učia nielen o ich aktuálnom stave, ale dostávajú aj cenné rady, ako predchádzať ďalším problémom. Tým sa zvyšuje nielen efektívnosť liečby, ale aj obozretnosť pacientov voči svojmu zdraviu do budúcnna.

Objednajte sa do VenasumV dnešnej dobe, keď medicína napreduje rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, je dôležité nájsť miesta, ktoré tieto pokroky prekladajú do jazyka ľudskosti a empatie. Na Slovensku je Venasum príkladom toho, ako môže moderná liečba žilových ochorení vyzerať: šetrne, efektívne a s úctou k pacientovej individualite a pohodliu. V cievnej ambulancii sa špecializujú predovšetkým na kŕčové žily, metličkové žilky na nohách, na hlbokú žilovú trombózu a lymfedém.