Čo robiť, keď vlasy volajú po radikálnej obnove na ktorú už bežné metódy nestačia? Vyskúšajte hĺbkovú obnovu metódou biolage kauterizácie!
Čo robiť, keď vlasy volajú po radikálnej obnove na ktorú už bežné metódy nestačia? Vyskúšajte hĺbkovú obnovu metódou biolage kauterizácie!

Biolage kauterizácia – obnovte svoje vlasy na molekulárnej úrovni!

Čo robiť, keď vlasy volajú po radikálnej obnove na ktorú  už bežné metódy nestačia? Vyskúšajte hĺbkovú obnovu metódou biolage kauterizácie!

Kadernícke salňony Matrix prichádzajú s novou biolage službou nazývanou biolage kauterizácia. Ide o hĺbkovú obnovu silno poškodených vlasov. Táto molekulárna obnova vlasov sľubuje oveľa viditeľnejšie výsledky, ako štandardné regeneračné metódy. Vlasy sú hĺbkovo obnovované za pôsobenia tepla metódou takzvanej kauterizácie. Nová biolage služba salónov Matrix nazývaná kauterizácia spočíva v uzamknutí účinných látok vo vlasoch vďaka teplu vydávanému žehličkou. Nie je ale práve pôsobenie tepla pre vlasy naopak nebezpečné? Nie v prípade biolage kauterizácie! Vyššia teplota umožní účinným látkam, ktoré sú touto metódou vlasom dodávané, preniknúť hlbšie do vlasového vlákna a zmierňuje sa tiež poréznosť vlasu. Vďaka spojenia účinných látok a tepla sa docieli hĺbkového a súčasne dlhodobého ošetrenia vlasového vlákna.

Biolage kauterizácia obnoví vaše vlasy na molekulárnej úrovni! Túto špeciálnu službu hĺbkovej regenerácie poskytujú salóny Matrix.
Biolage kauterizácia obnoví vaše vlasy na molekulárnej úrovni! Túto špeciálnu službu hĺbkovej regenerácie poskytujú salóny Matrix.

Biolage kauterizácia – pozrite sa, čo vás v salónoch Matrix čaká!

Čo presne sa ukrýva za procedúrou biolage kauterizácia? Nebolí, nie je nepríjemná, netrvá neúmerne dlho, alebo si naopak užijete veľmi príjemnú starostlivosť. Pozrite sa, čo vás v kaderníckom salóne krok za krokom čaká.

Postup kauterizácie

  1. Všetko začína umytím vlasov šampónom.
  2. Následne sa na vlasy aplikuje intenzívna kúra Exquisite oil. Tá na vlasoch zostáva a neoplachuje sa!
  3. Pokračuje sa aplikáciou ďalšej bezoplachovej kúry – Cera repair.
  4. Vlasy sa predsušia fénom na 80 % s pomocou kefy.
  5. Na radu prichádza teplo a žehlička na vlasy. Prípravky aplikované na vlasy sa zažehlia pri teplote 180°C žehličkou so 100% keramickými doštičkami a s ukazateľom teploty. Každý prameň vlasov sa žehličkou prejde 2x, a to plynulým a rýchlym pohybom.
  6. Alternatívou k bodom 4 a 5 je použitie parnej žehličky na vlasy. V tomto prípade sa vlasy v bode 4 100% vysušia a následne sa v bode 5 použije namiesto štandardnej žehličky na vlasy žehlička parná.
  7. Po tejto procedúre sa vlasy namočia v umývacej miske a aplikuje sa vhodná maska na vlasy. Tá sa potom z vlasov dôkladne vymyje.
  8. Aplikuje sa „hviezda prírody“, čo je prípravok Matrix Biolage Hydra Source pre hydratáciu, lesk a proti krepateniu a vlasy sa finálne upravia.

Čo od Biolage kauterizácie čakať?

  • hĺbková premena vlasového vlákna,
  • dlhodobá výživa pre vlasy,
  • vlasy získajú maximálnu hebkosť a lesk,
  • získate na dotyk pocit nových vlasov.
Pri službe Biolage kauterizácia sú vlasy hĺbkovo obnovované za pôsobenia tepla žehličkou na vlasy.
Pri službe Biolage kauterizácia sú vlasy hĺbkovo obnovované za pôsobenia tepla žehličkou na vlasy.

Na čo sa pýtáte ohľadne Biolage kauterizácie?

Je služba salónov Matrix Biolage kauterizácie vhodná hneď po farbení vlasov?

Nie je. Farba na vlasy preniká do jadra vlasového vlákna, rovnako ako aktívne zložky produktov Biolage. Farebný výsledok by tak mohol byť narušený. Po farbe doporučujeme použiť profesionálnu kúru z rady Color last.

Ako často je vhodné službu Biolage kauterizácie opakovať?

Záleží na type a tiež poškodení vašich vlasov. Ideálne sa doporučuje rozostup medzi procedúrami šesť týždňov. Výsledky kauterizácie je možné udržiavať aj inou službou Matrix – tzv. službou Expres. Spýtajte sa na ňu vo svojom salóne.

Môže kaderník namiesto zažehľovania využiť klimazon?

Nemôže. Teplo pod klimazonom pôsobí na vlasy inak a výsledný efekt by tak mohol byť odlišný.

Zdroj obrázkov: FL