Profesionální vlasová péče Biolage Fiber Strong obnovuje od přírody slabé a lámavé vlasy díky speciální technologii a výtažku z bambusu.

Biolage Fiber Strong ponúka obnovenie slabých a lámavých vlasov

Vlasová kozmetika Biolage Fiber Strong od Matrix obnovuje od prírody slabé a lámavé vlasy vďaka špeciálnej technológii a výťažku z bambusu.

Zdravé vlasy sú základom dobrého vzhľadu každého účesu a slabé a lámavé vlasy sú nočnou morou každej z nás. Každodenným rozčesávaním vlasov, ich stylingom pomocou rôznych tepelných metód, ale aj bežným vplyvom okolitého prostredia naše vlasy slabnú a postupne strácajú pevnosť. Avšak metódy, ako vlasy posilniť a opäť im dodať zdravie a žiarivý vzhľad existuje. Jednou z nich je tiež použitie kozmetiky značky Matrix a jej novinky – radu vlasovej kozmetiky Biolage Fiber Strong. Tá vďaka špeciálnej technológii a výťažku z bambusu vie dodať vlasom silu a súčasne neuveriteľnú hebkosť.

K mechanickému poškodeniu a lámaniu sú náchylnejšie predovšetkým dlhšie vlasy. Sú staršie, vplyv okolia sa na ne podpisoval dlhšiu dobu a tiež sú vďaka svojej dĺžke namáhané neustálym utieraním o ramená, chrbát či oblečenie. Kvôli negatívnym vplyvom okolitého prostredia, častému fénovaniu a žehleniu či iným úpravám, dochádza ale k oslabovaniu všetkých typov vlasov, ktoré sa môžu štiepiť, lámať a celkovo potom vyzerajú nezdravo.

Biolage Fiber Strong od Matrix – posilnite vaše oslabené vlasy!

Nový rad profesionálnej vlasovej starostlivosti Biolage Fiber Strong od Matrix je inšpirovaný prírodou a unikátnymi vlastnosťami bambusu, ktorý je známy nielen svojou pružnosťou a odolnosťou, ale aj rýchlu schopnosťou regenerácie a preto sa výborne hodí k posilneniu starostlivosti o vlasy. Vlasová kozmetika Biolage Fiber Strong dodá vlasom pružnosť, odolnosť a súčasne neodolateľnú hebkosť. Vlasy sa opäť rozžiaria zdravím a budú oveľa silnejšie.

Nový rad Fiber Strong od Matrix obsahuje:

  • Šampón Biolage Fiber Strong pre slabé a lámavé vlasy, ktorý vlasy jemne čistí a dodáva im silu a pružnosť.
  • Kondicionér Biolage Fiber Strong pre slabé a lámavé vlasy, ktorý napomáha rozčesávaniu, navracia vlasom silu, hydratáciu a pružnosť.
  • Posilňujúci krém Biolage Fiber Strong so spevňujúcimi účinkami, ktorý je vhodný pre každodenné použitie.
Vlasová kozmetika Biolage Fiber Strong od Matrix obsahuje šampón, kondicionér a posilňujúci krém na vlasy. Súčasťou série je aj maska ​​na vlasy Biolage Fiber Strong, tá sa však v ČR a SR na trh uvedená nebola.
Vlasová kozmetika Biolage Fiber Strong od Matrix obsahuje šampón, kondicionér a posilňujúci krém na vlasy. Súčasťou série je aj maska ​​na vlasy Biolage Fiber Strong, tá sa však v ČR a SR na trh uvedená nebola.

Biolage Fiber Strong je tiež špeciálnou službou v kaderníckych salónoch

Pokoj a relaxácia, maximálna starostlivosť a posilnenie pre vaše vlasy – to je služba v salóne s názvom Sila bambusu. Nechajte sa skutočne hýčkať a navštívte vášho kaderníka a spýtajte sa na službu Sila bambusu, kde vám váš kaderník pre maximálne posilnenie vlasov okrem bežnej aplikácie Biolage Fiber Strong nanesie tiež špeciálnu profesionálnu kúru s technológiou INTRA-CYLANETM, ktorá posilní vlasové vlákno a uhladí jeho povrch.

Biolage Fiber Strong je vlasová kozmetika na vlasy slabé a lámavé od prírody

„Služba Biolage Fiber Strong – Sila bambusu je zameraná na vlasy slabé od prírody. Na rozdiel od pre-keratínových prípravkov, ktoré sú určené na vlasy chemicky poškodené, je Biolage Fiber Strong určená na vlasy prirodzene slabé a jemné. Nejedná sa preto o rekonštruujúcu kúru. Fiber Strong dodá vlasom chýbajúcu pružnosť a silu bez zaťaženia. Je ale potrebné používať celý rad aj pre domácu starostlivosť. Starostlivo aplikovať šampón, starostlivosť aj krém, aby došlo k maximálnemu posilneniu vlasového vlákna,“ hovorí o novej službe Zuzana Trinkmocová, poradkyňa Matrix.

Vlasová kozmetika Biolage Fiber Strong vďaka špeciálnej technológii a výťažku z bambusu vie dodať vlasom silu a súčasne neuveriteľnú hebkosť.
Vlasová kozmetika Biolage Fiber Strong vďaka špeciálnej technológii a výťažku z bambusu vie dodať vlasom silu a súčasne neuveriteľnú hebkosť.

Regeneračná a posilňujúca starostlivosť Biolage Fiber Strong je v kaderníckych salónoch k dostaniu od septembra 2014. Súčasťou série je aj maska ​​na vlasy Biolage Fiber Strong, tá sa však v ČR a SR na trh uvedená nebola.

Odporúčané ceny
  • Šampón Biolage Fiber Strong:  9,9 EUR
  • Kondicionér Biolage Fiber Strong:  12,9 eur
  • Posilňujúci krém Biolage Fiber Strong: 13,9 eur

Zdroj obrázkov: Matrix, vlasová kozmetika a profesionálna vlasová starostlivosť Biolage Fiber Strong