VIDEO – inšpirácia na účesy pre mužov, ktorí tvrdia, že sa z ich vlasmi nedá nič robiť. 1 kaderník, 1 muž a 12 účesov. To musíte vidieť!
VIDEO – inšpirácia na účesy pre mužov, ktorí tvrdia, že sa z ich vlasmi nedá nič robiť. 1 kaderník, 1 muž a 12 účesov. To musíte vidieť!

1 muž a 12 účesov – a potom vraj že sa s vlasmi nedá nič robiť!

VIDEO – inšpirácia na účesy pre mužov, ktorí tvrdia, že sa z ich vlasmi nedá nič robiť. 1 kaderník, 1 muž a 12 účesov. To musíte vidieť!

Medzi kamarátmi som za odborníka cez vlasy. A tak sa občas cítim ako vo slepičiarne (dámy prepáčia). Stále niekto z kamarátov, inak plných testosterónu, kotkodáka niečo o svojich vlasoch – čo akože má s nimi robiť, že mu nestojí (… vlasy ako by mali), a čo má robiť s kútmi na hlavne – že s tými jeho vlasmi nejde vlastne vôbec , ale vôbec nič robiť. Proste mám pocit, akoby som sa ocitol skôr niekde medzi babami vzdychajícími nad pravdovravnosťou zrkadla. Kamaráti trpia nejspíš trvalou stratou fantasie. Hovoriť pred nimi o tom, že by mohli skúsiť nejakú farbu do vlasov, to vážne nemám odvahu. Fúzy zasa nenávidia ich partnerky – vraj v nejakom ženskom oblbováku čítali, že je to samá baktéria a kam sa vraj hrabe syfilis proti nákazlivosti týchto potvoriek z brady. A tak je môj každodenný večerný pitný režim spojený s nudou, sediaci v spoločnosti v obvykle ešte príliš nie rednúcich štic mojich kamošov. Už viem, prečo nám mužom padajú vlasy a prečo plešatíme. My si totiž tie vlasy nezaslúžime, keď nemáme odvahu s nimi aspoň trochu kúzliť!

VIDEO: 1 muž a 12 účesov – účesy pre mužov, ktorí sa neboja zmeny!

Zdroj videa: YouTube